Хималајски лампи

Подредување:

Лампа од хималајска сол, Пирамида, ≈2 кг.

1.950 ден.
1.170 ден.
Заштеда: 40%


Јонизирачка лампа од Хималајска кристална сол 
Детални информации...Свеќник од хималајска сол, Природна форма, ≈800 г.

280 ден.
190 ден.
Заштеда: 32%


Јонизирачки свеќник од Хималајска кристална сол 
Детални информации...Свеќник од хималајска сол, Природна форма, ≈1 кг.

320 ден.
220 ден.
Заштеда: 31%


Јонизирачки свеќник од Хималајска кристална сол 
Детални информации...Пирамида од хималајска сол ≈500 гр.

300 ден.
240 ден.
Заштеда: 20%


украс од Хималајска кристална сол 
Детални информации...Кабел со прекинувач за Хималајска лампа

400 ден.
360 ден.
Заштеда: 10%


Во случај да ви се оштети оригиналниот кабел кој доаѓа со лампата. 
Детални информации...
  • «« Почеток
  • « Претходна
  • 1
  • Следна »
  • Крај »»
Резултати 1 - 5 од 5