Magimix

Подредување:

Magimix Compact 3200 XL бел

19.030 ден.
17.127 ден.
Заштеда: 10%


Иновиран од Magimix пред повеќе од 40 години, процесорот за храна стана непроценлив алат во кујната. 
Детални информации...Magimix Compact 3200 XL хром мат

20.390 ден.
18.351 ден.
Заштеда: 10%


Иновиран од Magimix пред повеќе од 40 години, процесорот за храна стана непроценлив алат во кујната. 
Детални информации...Magimix 4200 XL бел

23.800 ден.
21.420 ден.
Заштеда: 10%


Иновиран од Magimix пред повеќе од 40 години, процесорот за храна стана непроценлив алат во кујната. 
Детални информации...Magimix 4200 XL хром мат

25.850 ден.
23.265 ден.
Заштеда: 10%


Иновиран од Magimix пред повеќе од 40 години, процесорот за храна стана непроценлив алат во кујната. 
Детални информации...Magimix 5200 XL бел

28.520 ден.
25.668 ден.
Заштеда: 10%


Иновиран од Magimix пред повеќе од 40 години, процесорот за храна стана непроценлив алат во кујната. 
Детални информации...Magimix 5200 XL хром мат

30.560 ден.
27.504 ден.
Заштеда: 10%


Иновиран од Magimix пред повеќе од 40 години, процесорот за храна стана непроценлив алат во кујната. 
Детални информации...Magimix 5200 XL Premium бел

36.700 ден.
29.360 ден.
Заштеда: 20%


Иновиран од Magimix пред повеќе од 40 години, процесорот за храна стана непроценлив алат во кујната. 
Детални информации...Magimix 5200 XL Premium црн

37.380 ден.
29.904 ден.
Заштеда: 20%


Иновиран од Magimix пред повеќе од 40 години, процесорот за храна стана непроценлив алат во кујната. 
Детални информации...Magimix 5200 XL Premium црвен

37.380 ден.
29.904 ден.
Заштеда: 20%


Иновиран од Magimix пред повеќе од 40 години, процесорот за храна стана непроценлив алат во кујната. 
Детални информации...Magimix 5200 XL Premium хром брилијант

38.750 ден.
31.000 ден.
Заштеда: 20%


Иновиран од Magimix пред повеќе од 40 години, процесорот за храна стана непроценлив алат во кујната. 
Детални информации...Magimix Patissier

54.370 ден.
38.059 ден.
Заштеда: 30%


Иновиран од Magimix пред повеќе од 40 години, процесорот за храна стана непроценлив алат во кујната. 
Детални информации...Magimix Gelato Expert

40.790 ден.
28.553 ден.
Заштеда: 30%


За подготовка на вкусни и ладни задоволства. 
Детални информации...Magimix Диск Julienne 2x2mm

1.670 ден.
1.170 ден.
Заштеда: 500 ден.


за правење фин чипс и тенки стапчиња. 
Детални информации...Magimix Диск Julienne Wide 2x6mm (Tagliatelles Fines)

1.670 ден.
1.170 ден.
Заштеда: 500 ден.


за правење фин чипс и тенки стапчиња. 
Детални информации...Magimix Диск Grating (Rapeur) Disc 2mm

1.670 ден.
1.170 ден.
Заштеда: 500 ден.
Magimix Диск Grating (Rapeur) Disc 4mm

1.670 ден.
1.170 ден.
Заштеда: 500 ден.
Magimix Диск Grating (Rapeur) Disc 6mm

1.670 ден.
1.170 ден.
Заштеда: 500 ден.
Magimix Диск Slicing (Emanceur) Disc 1mm

1.670 ден.
1.170 ден.
Заштеда: 500 ден.
Magimix Диск Slicing (Emanceur) Disc 2mm

1.670 ден.
1.170 ден.
Заштеда: 500 ден.
Magimix Диск Slicing (Emanceur) Disc 4mm

1.670 ден.
1.170 ден.
Заштеда: 500 ден.
Magimix Диск Slicing (Emanceur) Disc 6mm

1.670 ден.
1.170 ден.
Заштеда: 500 ден.
Magimix Диск Slicing (Emanceur) Disc 10mm (for Dicing Kit)

1.670 ден.
1.170 ден.
Заштеда: 500 ден.
Magimix Диск Parmesan Disc

1.670 ден.
1.170 ден.
Заштеда: 500 ден.


за рендање тврди сирења или тврди чоколади 
Детални информации...Magimix Диск Radis Disc

1.670 ден.
1.170 ден.
Заштеда: 500 ден.


за рендање трупки 
Детални информации...Додаток за подготовка на пире

5.080 ден.
3.556 ден.
Заштеда: 30%


Може да се користи со разновидно овошје и зеленчук. Лесно се чисти и може да се мие во машина за садови. 
Детални информации...Додаток за подготовка на коцки и стапчиња од зеленчук и овошје

4.030 ден.
2.821 ден.
Заштеда: 30%


Magimix е првиот домашен процесор за храна со опција за сецкање коцкички и стапчиња. 
Детални информации...Magimix Сет од 3 диска (Ondulе + Tagliatelle + Julienne)

5.080 ден.
3.048 ден.
Заштеда: 40%


Прикачете ги овие три неверојатно сестрани дискови за сецкање на вашиот Magimix процесорот за брзо сечење без губење време. 
Детални информации...Magimix Држач за 6 диска

2.350 ден.
1.410 ден.
Заштеда: 40%
Magimix Сад за готвење на пареа

16.890 ден.
10.134 ден.
Заштеда: 40%


Можете да подготвувате на пареа секаков вид храна! Готвењето на пареа не е само за здрава исхрана, туку и за уживање, исто така. 
Детални информации...Магимикс Бокал за топла вода, 1.7L, Inox Mat

5.390 ден.
2.695 ден.
Заштеда: 50%


Уникатен ThermoSystem 18/10 со двоен ѕид од не’рѓосувачки челик што ја намалува бучавата и помага да се одржи водената температура. 
Детални информации...Magimix Мелница за блендер

3.490 ден.
1.745 ден.
Заштеда: 50%


Magimix Мелница за Блендер за мелење зачини, пиреа, храна за бебиња и сосови. 
Детални информации...Magimix Блендер, црн

13.570 ден.


Magimix блендер за сладоледи, супи, каши, густи сокови... 
Детални информации...Magimix Блендер, хром мат

14.900 ден.


Magimix блендер за сладоледи, супи, каши, густи сокови... 
Детални информации...
  • «« Почеток
  • « Претходна
  • 1
  • Следна »
  • Крај »»


Прикажи #  
Резултати 1 - 33 од 33