Хималајска сол

Подредување:

Хималајска кристална сол, ситна, 1000 гр.

190 ден.
160 ден.
Заштеда: 30 ден.


Најчиста и најкорисна сол на нашата планета. Чистите кристали од хималајска сол содржат 84 минерали во траги и елементи неопходни за оптимално здравје, а не содржи токсини. 
Детални информации...



Хималајска кристална сол, ситна 2+1, 3000 гр.

330 ден.


Најчиста и најкорисна сол на нашата планета. Чистите кристали од хималајска сол содржат 84 минерали во траги и елементи неопходни за оптимално здравје, а не содржи токсини. 
Детални информации...



Хималајска кристална сол, парчиња 4 см., 1000 гр.

190 ден.
160 ден.
Заштеда: 30 ден.


Најчиста и најкорисна сол на нашата планета. Чистите кристали од хималајска сол содржат 84 минерали во траги и елементи неопходни за оптимално здравје, а не содржи токсини. 
Детални информации...



Хималајска кристална сол за капење, гранули 2-3 мм., 1000 гр.

250 ден.


Најчиста и најкорисна сол на нашата планета, наменета за уживање и опуштање при капењето. 
Детални информации...



Хималајски камен против потење

240 ден.


Ефикасно го отстранува потењето. 
Детални информации...




  • «« Почеток
  • « Претходна
  • 1
  • Следна »
  • Крај »»
Резултати 1 - 5 од 5