Хималајски лампи

Подредување:

Лампа од хималајска сол, Мала ≈4 кг.

1.350 ден.


Јонизирачка лампа од Хималајска кристална сол 
Детални информации...Лампа од хималајска сол, Средна ≈7 кг.

1.700 ден.
1.360 ден.
Заштеда: 20%


Јонизирачка лампа од Хималајска кристална сол 
Детални информации...Лампа од хималајска сол, Голема ≈10 кг.

2.200 ден.
1.760 ден.
Заштеда: 20%


Јонизирачка лампа од Хималајска кристална сол 
Детални информации...Лампа од хималајска сол, Гигант ≈25кг.

3.400 ден.


Јонизирачка лампа од Хималајска кристална сол 
Детални информации...Лампа од хималајска сол, Пирамида, ≈2 кг.

1.950 ден.
1.170 ден.
Заштеда: 40%


Јонизирачка лампа од Хималајска кристална сол 
Детални информации...Лампа од хималајска сол, Коцка, ≈3 кг.

1.950 ден.
1.170 ден.
Заштеда: 40%


Јонизирачка лампа од Хималајска кристална сол 
Детални информации...Свеќник од хималајска сол, Природна форма, ≈500 г.

240 ден.
190 ден.
Заштеда: 21%


Јонизирачки свеќник од Хималајска кристална сол 
Детални информации...Свеќник од хималајска сол, Природна форма, ≈800 г.

280 ден.
220 ден.
Заштеда: 22%


Јонизирачки свеќник од Хималајска кристална сол 
Детални информации...Свеќник од хималајска сол, Природна форма, ≈1 кг.

320 ден.
250 ден.
Заштеда: 22%


Јонизирачки свеќник од Хималајска кристална сол 
Детални информации...Свеќник од хималајска сол, Јаболко, ≈1 кг.

310 ден.


Јонизирачки свеќник од Хималајска кристална сол 
Детални информации...Свеќник од хималајска сол, Цилиндер, ≈1 кг.

420 ден.


Јонизирачки свеќник од Хималајска кристална сол 
Детални информации...Лампа од хималајска сол, USB, Пирамида, ≈500 гр.

850 ден.


Јонизирачка лампа од Хималајска кристална сол 
Детални информации...
  • «« Почеток
  • « Претходна
  • 1
  • Следна »
  • Крај »»


Прикажи #  
Резултати 1 - 12 од 12

Бидете информирани

добивајте бесплатни новости

Бесплатен каталог

Внесете ја Вашата адреса и добијте бесплатен каталог!

bmi_calculator