Книги

Подредување:

Храната вистински лек во 21 век

480 ден.


Почнете да работите на себе. Менувајте ги лошите навики во животот. Променете ја исхраната. Храната од зелените пазари нека ви биде секојдневие на вашата трпеза. Водата, свежото овошје и зеленчукот ќе ве чуваат подалеку од амбулантите и болниците. 
Детални информации...12 чекори до сурова храна

600 ден.
480 ден.
Заштеда: 20%


На какви опасности сме изложени јадејќи преработена храна и кое е благотворното дејство на суровата храна... 
Детални информации...Зелено за здравје

600 ден.
480 ден.
Заштеда: 20%


Низа зелени кашести сокови кои на сите им овозможуваат да ја конзумираат потребната количина на зелени лисја на многу вкусен начин... 
Детални информации...12 чекори до сурова храна + Зелено за здравје

1.000 ден.
800 ден.
Заштеда: 20%


Заштедете купувајќи ги двете книги од Викторија Бутенко во комплет 
Детални информации...Мојата жива кујна

500 ден.
400 ден.
Заштеда: 20%


Прва Македонска книга за Жива храна 
Детални информации...Чудото од Кристална Сол

150 ден.
120 ден.
Заштеда: 20%


Повторното откривање на природната Хималајска кристална сол може да биде едно од најважните откритија на нашето време... 
Детални информации...Превенција и лекување со храна на современите хронични болести

600 ден.
480 ден.
Заштеда: 20%


28-дневен програм „Д-р Бибан“. Пациентите се едуцираат како да ги воведат и да ги практикуваат новите животни навики пред сè во исхраната со што постигнуваат значително подобрување на нивното здравје. 
Детални информации...Превенција и лекување на гинеколошки болести

600 ден.
480 ден.
Заштеда: 20%


Програм „Д-р Бибан“. Ниту една жена не треба да стравува за своето здравје, затоа што таа може да ја има целосната контрола врз својот организам. 
Детални информации...Комплет книги од Д-р Јадранка Бибан

1.000 ден.
800 ден.
Заштеда: 20%


Заштедете купувајќи ги двете книги од Д-р Јадранка Бибан во комплет. 
Детални информации...Вистината за вечноста

400 ден.


Ова е наједноставниот начин да ги искористите потенцијалите што ги имате во себе за да си овозможите живот полн со смисла. 
Детални информации...Бог е жив

400 ден.


За да осознаете од каде доаѓаме, зошто сме тука и каде одиме, за да ги откриете тајните на вселената и креаторот, за кои не сте имале можност досега да прочитате на друго место , за прашања на кои немало кој да ви одговори. 
Детални информации...Најголемата вистинска тајна на светот

400 ден.


Целта на насловите застапени во книгава не е во описот, туку во насочувањето како да се употреби знаењето за креирање на една добра и позитивна личност. 
Детални информации...Нанониче метод на законот на вистината

190 ден.


Отсега само од тебе зависи како ќе ја искористиш можноста со тајните кои ќе ги откриеш во себе да направиш промена и старите убедувања за кои панично се држиш, да исчезнат. 
Детални информации...
  • «« Почеток
  • « Претходна
  • 1
  • Следна »
  • Крај »»


Прикажи #  
Резултати 1 - 13 од 13

Нутри Вита

Бидете информирани

добивајте бесплатни новости

Бесплатен каталог

Внесете ја Вашата адреса и добијте бесплатен каталог!

bmi_calculator