Hurom

Подредување:

Hurom HH-DBE06 (HU-700) - Титаниум

24.500 ден.
19.600 ден.
Заштеда: 20%


Легендарниот Hurom Slow Juicer зачувува повеќе нутритиенти од свежата храна во однос на другите соковници, фрла помалку пулпа, лесен е за чистење и ефикасно дизајниран за да биде пријателски наклонет за кујната и корисникот. 
Детални информации...Hurom HH-EBE06 (HU-700) - Црвен

24.500 ден.
19.600 ден.
Заштеда: 20%


Легендарниот Hurom Slow Juicer зачувува повеќе нутритиенти од свежата храна во однос на другите соковници, фрла помалку пулпа, лесен е за чистење и ефикасно дизајниран за да биде пријателски наклонет за кујната и корисникот. 
Детални информации...Hurom HH-WBE06 (HU-700) - Бел

24.500 ден.
19.600 ден.
Заштеда: 20%


Легендарниот Hurom Slow Juicer зачувува повеќе нутритиенти од свежата храна во однос на другите соковници, фрла помалку пулпа, лесен е за чистење и ефикасно дизајниран за да биде пријателски наклонет за кујната и корисникот. 
Детални информации...Hurom HH-DBE10 (HH 2nd Gen. P-type) - Титаниум

28.500 ден.
22.800 ден.
Заштеда: 20%


Најнов модел од Хуром соковниците на нашиот пазар. Втора генерација за уште поефикасна работа. 
Детални информации...Hurom HH-DBE11 (HH 2nd Gen. L-type) - Титаниум

31.900 ден.
28.710 ден.
Заштеда: 10%


Најнов модел од Хуром соковниците на нашиот пазар. Втора генерација за уште поефикасна работа. 
Детални информации...Hurom HH-WBE11 (HH 2nd Gen. L-type) - Бел

31.900 ден.
28.710 ден.
Заштеда: 10%


Најнов модел од Хуром соковниците на нашиот пазар. Втора генерација за уште поефикасна работа. 
Детални информации...Hurom HG-EBE11 (HG 2nd Gen.) - Црвен

34.900 ден.
31.410 ден.
Заштеда: 10%


Најнов модел од Хуром соковниците на нашиот пазар. Втора генерација за уште поефикасна работа. 
Детални информации...Hurom HG-SBE11 (HG 2nd Gen.) - Сребрено сив

34.900 ден.
31.410 ден.
Заштеда: 10%


Најнов модел од Хуром соковниците на нашиот пазар. Втора генерација за уште поефикасна работа. 
Детални информации...Hurom HF-SBG11 (HF 2nd Gen.) - Инокс

35.900 ден.
32.310 ден.
Заштеда: 10%


Најнов модел од Хуром соковниците на нашиот пазар. Втора генерација за уште поефикасна работа. 
Детални информации...
  • «« Почеток
  • « Претходна
  • 1
  • Следна »
  • Крај »»


Прикажи #  
Резултати 1 - 9 од 9