Се грижиме за Вашето здравје!
Живејте поздраво, Живејте посреќно, Живејте подолго!

Сакаме да ги направиме нашите производи блиски и достапни до Вас.
Лесно можете да одберете некој од производите, а потоа само неколку клика Ве делат од порачка на производот кој Ви е неопходен.

Плаќањето можете да го извршите безбедно електронски преку:

ХАЛКБАНК АД СКОПЈЕ Верификувано од Виза Виза Маестро Мастеркард безбеден код Мастеркард


КатегорииHurom

Hurom (12)


Невотон®

Невотон® (4)


Активен Органски Германиум Ge132

Активен Органски Германиум Ge132 (1)


Lansinoh®

Lansinoh® (22)


Vitamix® - многу повеќе од блендер

Vitamix® - многу повеќе од блендер (42)


Chanson water®

Chanson water® (7)


Хунза масло

Хунза масло (2)


Lansinoh® Органска козметика

Lansinoh® Органска козметика (11)


Magimix

Magimix (23)


Хималајска сол

Хималајска сол (12)


Алги

Алги (15)


Ѓерданче за бебиња - Elfos

Ѓерданче за бебиња - Elfos (1)


Excalibur

Excalibur (19)


Хималајски лампи

Хималајски лампи (12)


Медтартуф

Медтартуф (1)


Olivella® - 100% природна козметика

Olivella® - 100% природна козметика (18)


Spirawlly

Spirawlly (2)


Кала Намак

Кала Намак (3)


Книги

Книги (13)


Sex&Olive

Sex&Olive (7)


Naturade Inc.

Naturade Inc. (7)


Стевиа - Wisdom Naturals

Стевиа - Wisdom Naturals (3)


Colostrum - Symbiotics®

Colostrum - Symbiotics® (17)

Нутри Вита

Бидете информирани

добивајте бесплатни новости

Бесплатен каталог

Внесете ја Вашата адреса и добијте бесплатен каталог!

bmi_calculator