Vitamix® - многу повеќе од блендер

Vitamix ви овозможува бескрајна разновидност во подготовката на оброци од потполно природни состојки!

Прави сок како никогаш порано: Со природниот сок подготвен во Vitamix, ќе добиете потполн вкус, хранливост и растителни влакна во природно благ и кремаст сок.
Подготвува жешка супа без шпорет: Ова е едноставна наука која е просто неверојатна! Сечилата на Vitamix создаваат топлина од триењето која го преобразува свежиот зеленчук во жешка супа за приближно 7 минути.
Направете вкусен домашен сладолед за 30 секунди: Ова е најневеројатниот десерт кој може да го подготвите со вашата Vitamix машина. Сечилата на Vitamix го кршат и сечат замрзнатото овошје за да создадат поголема смрзната површина која повторно самата се замрзнува во нежен, вкусен, леден десерт кој е добар за вас!
Блендира како никогаш порано: Без разлика дали правите раскошен, кремаст сок, гурмански преливи за салата, мешате пијалалаци или блендирате путер, Vitamix може да блендира на менлива брзина, секој пат овозможувајќи доследни резултати.
Совршени пиреа: Лесно можете да подготвите домашна бебешка храна обезбедувајќи 100% хранливост за вашето семејство.
Сецкање – нема повеќе: Vitamix машината ја олеснува работата за некогаш здодевните задачи како суво сецкање моркови, маслинки, кромид, јајца и сирење. Грубо или фино, едноставно прилагодете ја менливата брзина која одговара на вашите потреби. Сечете, сецкајте или блендирајте состојки за здрави сосови.
Мелење житарки и многу повеќе: Можете да измелете свежо брашно и да ги задржите сите нутриенти во интегралните житарки. Садот за суво мелење (изборен додаток) е најдобар за оваа задача.
Месење без да го допрете тестото: Кога ќе го сомелете свежото брашно, едноставно додајте ги другите состојки. Тестото бргу се меси и со брза акција се формира топка од тесто која е подготвена да се подигне.Подредување:

Vitamix TNC 5200 - бел

39.900 ден.


Она што го прави Vitamix TNC 5200 единствен, е способноста на неговите ножеви да ја раскинат клеточната структура на свежата растителна храна, семките и пулпата, и на тој начин ги ослободува скриените хранливите состојки кои му се потребни на вашето тело. 
Детални информации...Vitamix TNC 5200 - црн

39.900 ден.


Она што го прави Vitamix TNC 5200 единствен, е способноста на неговите ножеви да ја раскинат клеточната структура на свежата растителна храна, семките и пулпата, и на тој начин ги ослободува скриените хранливите состојки кои му се потребни на вашето тело. 
Детални информации...Vitamix TNC 5200 - црвен

39.900 ден.


Она што го прави Vitamix TNC 5200 единствен, е способноста на неговите ножеви да ја раскинат клеточната структура на свежата растителна храна, семките и пулпата, и на тој начин ги ослободува скриените хранливите состојки кои му се потребни на вашето тело. 
Детални информации...Vitamix TNC 5200 - инокс

41.900 ден.


Она што го прави Vitamix TNC 5200 единствен, е способноста на неговите ножеви да ја раскинат клеточната структура на свежата растителна храна, семките и пулпата, и на тој начин ги ослободува скриените хранливите состојки кои му се потребни на вашето тело. 
Детални информации...Vitamix Pro 300 црн

46.200 ден.


До вкусни гурмански оброци со брзина и прецизност на професионалните готвачи. Vitamix Pro 300 ви овозможува да истражувате разни готвачки вештини и да изгледате како професионалец. 
Детални информации...Vitamix Pro 300 црвен

46.200 ден.


До вкусни гурмански оброци со брзина и прецизност на професионалните готвачи. Vitamix Pro 300 ви овозможува да истражувате разни готвачки вештини и да изгледате како професионалец. 
Детални информации...Vitamix Pro 750

55.300 ден.


Со пет претпрограмирани функции: Смути, Врела супа, Сладолед, Пире и Чистење; плус ултрачувствителна контрола на брзината и копче за Пулсирање, овој апарат совршено ја подготвува секоја порција. 
Детални информации...Vitamix TNC 5200 Super - бел

46.900 ден.


Она што го прави Vitamix TNC 5200 единствен, е способноста на неговите ножеви да ја раскинат клеточната структура на свежата растителна храна, семките и пулпата, и на тој начин ги ослободува скриените хранливите состојки кои му се потребни на вашето тело. 
Детални информации...Vitamix TNC 5200 Super - црн

46.900 ден.


Она што го прави Vitamix TNC 5200 единствен, е способноста на неговите ножеви да ја раскинат клеточната структура на свежата растителна храна, семките и пулпата, и на тој начин ги ослободува скриените хранливите состојки кои му се потребни на вашето тело. 
Детални информации...Vitamix TNC 5200 Super - црвен

46.900 ден.


Она што го прави Vitamix TNC 5200 единствен, е способноста на неговите ножеви да ја раскинат клеточната структура на свежата растителна храна, семките и пулпата, и на тој начин ги ослободува скриените хранливите состојки кои му се потребни на вашето тело. 
Детални информации...Vitamix TNC 5200 Super - инокс

48.900 ден.


Она што го прави Vitamix TNC 5200 единствен, е способноста на неговите ножеви да ја раскинат клеточната структура на свежата растителна храна, семките и пулпата, и на тој начин ги ослободува скриените хранливите состојки кои му се потребни на вашето тело. 
Детални информации...Vitamix Pro 300 Super црн

53.200 ден.


До вкусни гурмански оброци со брзина и прецизност на професионалните готвачи. Vitamix Pro 300 ви овозможува да истражувате разни готвачки вештини и да изгледате како професионалец. 
Детални информации...Vitamix Pro 300 Super црвен

53.200 ден.


До вкусни гурмански оброци со брзина и прецизност на професионалните готвачи. Vitamix Pro 300 ви овозможува да истражувате разни готвачки вештини и да изгледате како професионалец. 
Детални информации...Vitamix Pro 750 Super

62.300 ден.


Со пет претпрограмирани функции: Смути, Врела супа, Сладолед, Пире и Чистење; плус ултрачувствителна контрола на брзината и копче за Пулсирање, овој апарат совршено ја подготвува секоја порција. 
Детални информации...Vitamix TNC 5200 Deluxe - бел

53.900 ден.


Она што го прави Vitamix TNC 5200 единствен, е способноста на неговите ножеви да ја раскинат клеточната структура на свежата растителна храна, семките и пулпата, и на тој начин ги ослободува скриените хранливите состојки кои му се потребни на вашето тело. 
Детални информации...Vitamix TNC 5200 Deluxe - црн

53.900 ден.


Она што го прави Vitamix TNC 5200 единствен, е способноста на неговите ножеви да ја раскинат клеточната структура на свежата растителна храна, семките и пулпата, и на тој начин ги ослободува скриените хранливите состојки кои му се потребни на вашето тело. 
Детални информации...Vitamix TNC 5200 Deluxe - црвен

53.900 ден.


Она што го прави Vitamix TNC 5200 единствен, е способноста на неговите ножеви да ја раскинат клеточната структура на свежата растителна храна, семките и пулпата, и на тој начин ги ослободува скриените хранливите состојки кои му се потребни на вашето тело. 
Детални информации...Vitamix TNC 5200 Deluxe - инокс

55.900 ден.


Она што го прави Vitamix TNC 5200 единствен, е способноста на неговите ножеви да ја раскинат клеточната структура на свежата растителна храна, семките и пулпата, и на тој начин ги ослободува скриените хранливите состојки кои му се потребни на вашето тело. 
Детални информации...Vitamix Pro 300 DeLuxe црн

60.200 ден.


До вкусни гурмански оброци со брзина и прецизност на професионалните готвачи. Vitamix Pro 300 ви овозможува да истражувате разни готвачки вештини и да изгледате како професионалец. 
Детални информации...Vitamix Pro 300 DeLuxe црвен

60.200 ден.


До вкусни гурмански оброци со брзина и прецизност на професионалните готвачи. Vitamix Pro 300 ви овозможува да истражувате разни готвачки вештини и да изгледате како професионалец. 
Детални информации...Vitamix Pro 750 DeLuxe

69.300 ден.


Со пет претпрограмирани функции: Смути, Врела супа, Сладолед, Пире и Чистење; плус ултрачувствителна контрола на брзината и копче за Пулсирање, овој апарат совршено ја подготвува секоја порција. 
Детални информации...Vitamix Tritan 0.9L, Сад со нож за влажна обработка

8.300 ден.


0.9L/32 oz. BPA-FREE Eastman Tritan Copolyester контејнер за влажно мелење 
Детални информации...Vitamix Tritan 0.9L, Сад со нож за сува обработка

8.300 ден.


0.9L/32 oz. BPA-FREE Eastman Tritan Copolyester контејнер за суво мелење 
Детални информации...Vitamix Tritan 2.0L, Стандарден сад со нож за влажна обработка

9.540 ден.


0.2L/64 oz. BPA-FREE Eastman Tritan Copolyester контејнер за влажно мелење 
Детални информации...Vitamix Tritan 2.0L Нископрофилен сад со нож за влажна обработкa

10.160 ден.
7.112 ден.
Заштеда: 30%


0.2L/64 oz. BPA-FREE Eastman Tritan Copolyester контејнер за влажно мелење 
Детални информации...Vitamix Tamper за стандарден сад 2.0L

790 ден.
Vitamix Tamper за нископрофилен сад 2.0L

790 ден.
Vitamix Tamper за сад 1.4L и 0.9L

690 ден.
Vitamix Tritan 2.0L, Стандарден сад без нож

5.850 ден.
Vitamix Tritan 2.0L, Нископрофилен сад без нож

6.450 ден.
Vitamix Tritan 0.9L, Сад без нож

5.250 ден.
Vitamix Нож за влажна обработка (за стандарден 2.0L и 0.9L сад)

4.650 ден.
Vitamix Нож за влажна обработка (за нископрофилен 2.0L сад)

4.650 ден.
Vitamix Нож за влажна обработка (за 1.4L сад)

4.650 ден.
Vitamix Нож за сува обработка (за стандарден 2.0L и 0.9L сад)

4.650 ден.
Силиконска шпатула Switchit™

650 ден.


Switchit™ сенаменскиот дизајн е базиран на традиционалните шпатули, кои се одлични за стружење на храната од страните на садот и мешање на состојки со различни густини. 
Детални информации...Вреќичка за цедење

500 ден.
250 ден.
Заштеда: 50%


Рачно изработена од висококвалитетен материјал, лесна за употреба и одржување. Може да се употребува повеќекратно. 
Детални информации...
  • «« Почеток
  • « Претходна
  • 1
  • Следна »
  • Крај »»


Прикажи #  
Резултати 1 - 37 од 37