Chanson water®

Подредување:

Ултра филтер UF-101

6.200 ден.


Самопрочистувачки Ултра филтер: Мембрански влакна од 0.1~0.01 микрони Самопрочистувачки систем кој овозможува употреба на филтерот од 2-5 години. 
Детални информации...Чансон SF-301 Тристепен Ултра филтер (G90+G60+G30)

10.500 ден.


Тристепен Ултра филтер...комплетно и елегантно решение под мијалникот... 
Детални информации...Чансон VS-70E Јонизатор за вода

119.900 ден.
107.910 ден.
Заштеда: 10%


Chanson VS70 може да произведe алкална вода до 11.7 pH и вода со киселост од 2.4 pH со полн млаз! 
Детални информации...Чансон PJ-6000 Филтер за јонизатор

2.850 ден.


Производ направен од активен јаглен и синтетички влакна. 
Детални информации...Стерилизатор со озон

11.900 ден.


Ги убива бацилите и вирусите. Го отстранува чадот. Репродуцира нов свеж воздух. 
Детални информации...Чансон BF-007W Филтер за туширање

2.250 ден.


100% го отстранува хлорот 
Детални информации...Чансон BF-C270 Рефил за филтер за туширање

720 ден.

  • «« Почеток
  • « Претходна
  • 1
  • Следна »
  • Крај »»


Прикажи #  
Резултати 1 - 7 од 7

Бидете информирани

добивајте бесплатни новости

Бесплатен каталог

Внесете ја Вашата адреса и добијте бесплатен каталог!

bmi_calculator