Здрав животен стил

Vitamix 5200

Максимум од храната!

Отклучете ги сите хранливи состојки

7 години гаранција!!!

39 900 ден.

Акција

Hurom Slow Juicer

Ладно цедени сокови

Hurom Slow Juicer

Цеди повеќе сок
Исфрла посува пулпа

20 425 ден.

Здравје

Хунза масло

Масло од семка од кајсија

Хунза масло

Oд Хималајски кајсии кои никогаш не виделе хемиски препарати

690 ден.

Зголемената изложеност од неколку часа  на високо интензивни УВ-зраци кои се присутни во сончевата светлина ќе предизвикат изгореници од сонце. Бидејќи е актуелен феномен, повеќето луѓе се обидуваат некои природни домашни лекови отколку редовно да посетуваат лекар.

Повеќе...

Алкалната антиоксидантна вода ја спречува прекумерната ферментација во дигестивниот тракт со индиректно неутрализирање на метаболитите како водород сулфид, амонијак, хистамини, индоли, феноли и скатоли, резултирајќи со почиста столица, и тоа за само неколку дена откога ќе почне да се пие редовно.

Повеќе...

Жално е кога гледаме дека болните стануваат зависни од лекови, а начинот на лечење на кој се ставени води до целосен процес на дегенерација на телото, па и на духот. За жал, сите сме имале можност да сретнеме луѓе кои се бореле со тешки болести. Никој од нив не бил излечен, а во најдобар случај бил само забавен процесот на развивање на болеста. После долготрајно лечење, постојани контроли, посета на болници, оштетување на црниот дроб и желудникот поради лековите, отекување на делови од телото, мачнина, и да не набројуваме други пропратни појави од лечењето, сфаќаме дека ова е навистина еден мачен процес...

Повеќе...

...ги надминува сите недостатоци на центрифугалните и двобрзинските соковници. Hurom бавниот соковник е навистина извонредна машина која претставува неколку чекори понапред во технологијата за правење сокови. Оваа машина едноставно е неверојатна...

Повеќе...

Жално е кога гледаме дека болестите упорно се појавуваат, и покрај целиот напредок во светот. Повеќето луѓе сметаат дека тоа е природен процес, ја обвинуваат староста или генетиката. Но дали е така? Тогаш зошто се разболуваат само луѓето и животните кои за храна зависат од луѓето? Прашајте се, посомневајте се, барајте одговори, учете од оние кои се здрави и долговечни, и кои одговорите несебично му ги оставиле на човештвото.

Повеќе...

Зелените кашести сокови, наспроти цедените, се комплетна храна затоа што во кашестите сокови се содржат сите растителни влакна кои имаат заштитна функција во организмот против малигни и кардиоваскуларни заболувања, а истовремено се одлична храна за корисните бактерии кои се основа за здрава цревната флора. Исто така, шеќерот од растителни влакна постепено се ослободува, што ги прави овие сокови да бидат одлична храна за дијабетичари. Со редовна секојдневна употреба, многумина од нив се ослободиле од таблетите и инсулинот...

Повеќе...

Одбрани

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Хималајска кристална сол, ситна, 500 гр.
Хималајска кристална сол, ситна, 500 гр.
210 ден.

12 чекори до сурова храна + Зелено за здравје
12 чекори до сурова храна + Зелено за здравје
1 000 ден.
800 ден.
Заштеда: 20%

Алги AFA Klamath, прашок, 454 грама
Алги AFA Klamath, прашок, 454 грама
8 840 ден.

Свеќник од хималајска сол, цилиндер, ≈1,5 кг, 80х80х80 мм.
Свеќник од хималајска сол, цилиндер, ≈1,5 кг, 80х80х80 мм.
420 ден.

Спирализер Spirawlly
Спирализер Spirawlly
2 490 ден.

Колострум за деца, Ананас 120 х 400мг
Колострум за деца, Ананас 120 х 400мг
1 390 ден.

Бебе Крем 100ml
Бебе Крем 100ml
470 ден.
282 ден.
Заштеда: 40%

Додаток за подготовка на коцки и стапчиња од зеленчук и овошје
Додаток за подготовка на коцки и стапчиња од зеленчук и овошје
4 100 ден.

Чудото од Кристална Сол
Чудото од Кристална Сол
150 ден.

Лампа од хималајска сол, USB, квадар, ≈1 кг, 80х80х80 мм.
Лампа од хималајска сол, USB, квадар, ≈1 кг, 80х80х80 мм.
850 ден.

Хималајска кристална сол, гранули 4-6 мм., 1000 гр.
Хималајска кристална сол, гранули 4-6 мм., 1000 гр.
320 ден.

Гел за туширање Јагода 250ml.
Гел за туширање Јагода 250ml.
160 ден.

Нутри Вита

Бидете информирани

добивајте бесплатни новости

Бесплатен каталог

Внесете ја Вашата адреса и добијте бесплатен каталог!

bmi_calculator