Рачна пумпа за доилки

lansinoh_pump

Lansinoh рачната пумпа е направена од 100% полипропилен без бисфенол-А, пластика која се претпочита за чување на мајчиното млеко. Со уникатно ComfortSeal™ перниче, практична рачка и лесен дизајн, пумпата е удобна и лесна за употреба. Компактниот дизајн овозможува лесна употреба со една рака и дискретна преносливост, а во исто време е лесна за склопување, за употреба и чистење.

Од сите пумпи кои ги имам пробано, само Lansinoh пумпата го издржа тестот на времето. Ми помогна да добијам умерена количина на млеко без истекување, а е лесна за чистење и склопување - не ви е потребна диплома од ракетна наука, само производ кој го прави точно она што го пишува на кутијата! - Линоа Катанач, автор, Teach Yourself Green Parenting

 • Удобна
  Уникатното ComfortSeal™ перниче, обезбедува сигурно и удобно впивање за безбедно приспособување и побрз проток на млекото.
 • Безбедна
  100% без бисфенол-А и може да се чисти во машина за садови
 • Практична
  Практичната рачка не го оптоварува рачниот зглоб, овозможувајќи ефикасно пумпање со една рака за лесно имитирање на ритамот на бебешкото доење.
 • Преносливост
  Компактна големина, тивка и многу лесна, пумпата може да се склопи за помалку од минута.
 • Ефикасна
  Брза, нежна, удобна – без потреба од батерии или електрична енергија. Соодветна заштита и држач за шишиња кои го спречуваат истурањето и ја заштитуваат пумпата од нечистотии за време на патување.
 • Стандардна големина
  Ви овозможува да го испумпате млекото во скоро сите бебешки шишиња.
 • Додатоци
  Lansinoh пумпата има само 7 компоненти и вклучува две шишиња за чување и резервни делови.

Lansinoh рачна пумпа за доилки Lansinoh рачна пумпа за доилки 2.290 ден.
2.170 ден.
Заштеда: 120 ден.
Lansinoh eдинечна електрична пумпа за доилки Lansinoh eдинечна електрична пумпа за доилки 5.450 ден.
5.170 ден.
Заштеда: 280 ден.
Lansinoh двојна електрична пумпа за доилки Lansinoh двојна електрична пумпа за доилки 6.950 ден.