Lansinoh компактна eдинечна електрична пумпа за доилки

Цена: 6.900 ден.


Прашајте нè за овој производ


Лесната и пренослива единечна електрична пумпа за доилки на Lansinoh е дизајнирана за вашата удобност и со шест нивоа на шмукање, ви овозможува лесно измолзување.

Карактеристики и придобивки за единечната електрична пумпа за доилки на Lansinoh:

 • Брзо и лесно измолзување
 • Дизајнирана да го имитира природниот бебешки начин на хранење
 • Едноставна за чистење, склопување и употреба
 • Хигиенскиот дизајн гарантирано спречува навлегување на мелкото во цевчињата
 • Ново, меко силиконско перниче New ComfortFit™ за безбедно и удобно прилепување
 • Шест прилагодливи нивоа на шмукување со контролни копчиња лесни за користење
 • Технологија во две фази со копче за попуштање
 • Вклучена е цуцла NaturalWave Teat и капаче
 • Работи на електрична енергија или со батерии, потребни се 6АА батерии (не се вклучени)
 • Без бисфенол-А и бисфенол-С
 • Гаранција: 1 година.

За брзо и лесно измолзување, единечна електрична пумпа за доилки на Lansinoh е дизајнирана да го имитира природниот бебешки начин на хранење за успешно искуство со испумпувањето. Вклучено е новото меко, силиконско перниче ComfortFit™ за безбедно и удобно прилепување на градите резултирајќи со поефикасно пумпање и шест прилагодливи нивоа на шмукување со контролни копчиња, лесни на користење и ЛЕД индикатор.

Пумпата има двофазна технологија со копче за попуштање:

 • Фаза со попуштање – Брзо шмукување за стимулирање и започнување на млечниот проток.
 • Фаза за измолзување – Побавно, подлабоко шмукување за да се максимизира протокот на мелкото.

Погледнете ги останатите производи на Lansinoh