НУТРИ ВИТА

Работно време во периодот од 01.07.2022 – 01.09.2022: од 10 до 18 часот, сабота и недела неработни денови.

Адреса:
Костурски херои број 15 локал 3
1000 Скопје, Центар
(кај Универзална сала)
Македонија
E-пошта: Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите.
телефон: +389 2 3230 777
Број на мобилен телефон: +389 76 487 171
http://nutrivita.mk
Информации: Кликни за поголема мапаКликни за поголема мапаСите Ваши прашања, коментари и забелешки се добредојдени, повелете: