Невотон®

Подредување:

Јонизатор за Сребрена Вода ИС-112

7.500 ден.
6.500 ден.
Заштеда: 13%


Наменет за добивање на воден раствор од јони на сребро (Ag+) во домашни услови (познат како Сребрена вода). 
Детални информации...Магнетна подлошка

250 ден.
200 ден.
Заштеда: 20%


Дизајнирана за структурирање на течности на кои им дава нови необични својства 
Детални информации...Ултратон еко перална МС-2000М

2.400 ден.
1.500 ден.
Заштеда: 900 ден.


Ултразвучна направа за перење на алишта 
Детални информации...Резервни електроди за Јонизатор за Сребрена Вода ИС-112

3.000 ден.


За обновување на вашиот јонизатор. 
Детални информации...
  • «« Почеток
  • « Претходна
  • 1
  • Следна »
  • Крај »»
Резултати 1 - 4 од 4

Нутри Вита

Бидете информирани

добивајте бесплатни новости

Бесплатен каталог

Внесете ја Вашата адреса и добијте бесплатен каталог!

bmi_calculator