Lansinoh влажни марамчиња

Специјално развиени за бебиња и мајки кои дојат.

Служат за нежно и темелно чистење на бебињата и градите на доилките.

Содржат ланолин за заштита на чувствителната бебешка кожа.

Не содржат алкохол!

lansinoh_cloths

Lansinoh влажни марамици со ланолин (80 парчиња) Lansinoh влажни марамици со ланолин (80 парчиња) 190 ден.

Бидете информирани

добивајте бесплатни новости

Бесплатен каталог

Внесете ја Вашата адреса и добијте бесплатен каталог!

bmi_calculator