Lansinoh влажни марамици со ланолин (80 парчиња)

Цена: 190 ден.


Прашајте нè за овој производ

Во магацин: Обично стигнува за:   24h.gif

Специјално развиени за бебиња и мајки кои дојат.

Служат за нежно и темелно чистење на бебињата и градите на доилките.

Содржат ланолин за заштита на чувствителната бебешка кожа.

Не содржат алкохол!

Погледнете ги останатите производи на Lansinoh

Бидете информирани

добивајте бесплатни новости

Бесплатен каталог

Внесете ја Вашата адреса и добијте бесплатен каталог!

bmi_calculator