Magimix Диск Parmesan Disc

Цена: 1.670 ден.
1.170 ден.
Заштеда: 500 ден.


Прашајте нè за овој производ

Во магацин: Обично стигнува за:   24h.gif

Додаток за рендање тврди сирења или тврди чоколади.