Иноксна полица за дехидратори со 5, 9, 10 полици

Цена: 1.292 ден.
580 ден.
Заштеда: 712 ден.


Прашајте нè за овој производ

Во магацин: Обично стигнува за:   24h.gif

Иноксна полица за професионална употреба. Лесно се одржува.

Димензии: 35,5 cm х 35,5 cm.

Бидете информирани

добивајте бесплатни новости

Бесплатен каталог

Внесете ја Вашата адреса и добијте бесплатен каталог!

bmi_calculator