Пластична полица за дехидратори со 5, 9, 10 полици

Цена: 480 ден.


Прашајте нè за овој производ

Во магацин: Обично стигнува за:   24h.gif

Пластична полица. Лесно се одржува.

Димензии: 35,5 cm х 35,5 cm.

Бидете информирани

добивајте бесплатни новости

Бесплатен каталог

Внесете ја Вашата адреса и добијте бесплатен каталог!

bmi_calculator