Lansinoh LacthAssist за вовлечени брадавици

Цена: 550 ден.


Прашајте нè за овој производ


Во првите денови по раѓањето, мајките можат да искусат повлечени брадавици, привремена состојба која може да го отежне доењето и да го направи неудобно.  Исто така, кожата може толку да им се растегне, така што нивните брадавици наместо да бидат испакнати, ќе бидат рамни.

Рамните брадавици можат да му го отежнат доењето на вашето бебе. За жените кои имаат рамни брадавици, Lansinoh го иновираше LatchAssist™, едноставна направа за привремено да ги испакне брадавиците и да овозможи добра лактација - првиот чекор до успешно доење.

  • Нежно ја повлекува брадавицата
  • Едноставен, ефикасен и лесен за користење
  • Вклучува мала кутија за хигиена и преносливост

Погледнете ги останатите производи на Lansinoh