Пластична мрежичка за дехидратори со 4 полици

Цена: 300 ден.


Прашајте нè за овој производ

Во магацин: Обично стигнува за:   24h.gif

Пластична мрежичка. Лесно се одржува.

Димензии: 30,5 cm х 30,5 cm.

Бидете информирани

добивајте бесплатни новости

Бесплатен каталог

Внесете ја Вашата адреса и добијте бесплатен каталог!

bmi_calculator