Иноксна полица за дехидратори со 5, 9, 10 полици

Цена: 920 ден.
460 ден.
Заштеда: 50%


Прашајте нè за овој производ

Во магацин: Обично стигнува за:   24h.gif

Иноксна полица за професионална употреба. Лесно се одржува.

Димензии: 35,5 cm х 35,5 cm.