Vitamix Tritan 2.0L, Стандарден сад со нож за влажна обработка

Цена: 9.540 ден.


Прашајте нè за овој производ


Сад за влажна обработка 2L
Нов сад за влажна обработка со подобрен дизајн и мека рачка за поцврсто ракување
Направен од Eastman Tritan Copolyester кој не содржи Bisphenol A
Сечила за влажна обработка
Комплет со капаче
Одличен додаток кој стандардно е вклучен со секој нов Vitamix 5200.