Vitamix Tritan 2.0L Нископрофилен сад со нож за влажна обработкa

Цена: 10.160 ден.
7.112 ден.
Заштеда: 30%


Прашајте нè за овој производ

Во магацин: Обично стигнува за:   24h.gif

Сад за влажна обработка 2L
Нов сад за влажна обработка со подобрен дизајн и мека рачка за поцврсто ракување
Направен од Eastman Tritan Copolyester кој не содржи Bisphenol A
Сечила за влажна обработка
Комплет со капаче
Одличен додаток кој стандардно е вклучен со секој нов Vitamix 5200.