Vitamix Tritan 0.9L, Сад со нож за влажна обработка

Цена: 8.300 ден.


Прашајте нè за овој производ


Сад за влажна обработка 0.9L
Сад за влажна обработка направен од Eastman Tritan Copolyester кој не содржи Bisphenol A
Сечила за влажна обработка
Комплет со капаче
Одличен додаток кој лесно се вклопува во кујна за правење рецепти со помала количина