Vitamix TNC 5200 Super - црн

Цена: 46.900 ден.


Прашајте нè за овој производ

Во магацин: Обично стигнува за:   24h.gif

Опис на производот:

 • Обединува функции на 10 кујнски уреди
 • Квалитетен издржлив контејнер од 2.0 л.направен од Eastman Tritan™ кополиестер
 • Уникатна рачка за екстремно моќна обработка
 • Hammermill сечила од не’рѓосувачки челик
 • Регулатор на број на вртежи од 1000 до 37000, со турбо брзината
 • Менлива брзина на сечилата од 18 до 386 km/h
 • Доверлив уред со голема сила и професионален квалитет
 • Мотор: 2 коњски сили, 220-240 V, 50 Hz, 1.200 W
 • Тешка основа, речиси неуништива
 • 7 години гаранција
 • Повеќе од 80 години традиција
 • Произведен во САД


Димензии на уредот:

 • Висина: 51 cm. (комплет со садот од 2.0L.)
 • Длабочина: 21 cm.
 • Ширина: 18,5 cm.
 • Тежина: 5 kg.


Пакетот содржи:

 • Vitamix TNC 5200
 • Сад за влажна обработка 2.0L
 • Уникатна рачка за екстремно моќна обработка
 • Сад за сува обработка 0.9L
 • Водич – „Да започнеме“
 • Книга „Квалитетно готвење“
 • ДВД инструкции
 • ДВД часови за готвење