Vitamix Pro 750 DeLuxe

Цена: 69.300 ден.


Прашајте нè за овој производ

Во магацин: Обично стигнува за:   24h.gif

Со квалитет на комерцијален апарат, потивко работење и понежен дизајн е ултимативен избор за секое домаќинство.

Опис на производот:

Пет програмирани функции:

 • смути
 • замрзнати десерти
 • топли супи
 • путери или намази
 • чистење на садот

 • Обединува функции на 10 кујнски уреди
 • Квалитетен издржлив контејнер од 2.0 л.направен од Eastman Tritan™ кополиестер
 • Уникатна рачка за екстремно моќна обработка
 • Hammermill сечила од не’рѓосувачки челик
 • Регулатор на број на вртежи од 1000 до 37000, со турбо брзината
 • Менлива брзина на сечилата од 18 до 386 km/h
 • Доверлив уред со голема сила и професионален квалитет
 • Мотор: 2 коњски сили, 220-240 V, 50 Hz, 1.200 W
 • Тешка основа, речиси неуништива
 • 7 години гаранција
 • Повеќе од 80 години традиција
 • Произведен во САД


Димензии на уредот:

 • Висина: 44,2 cm. (комплет со садот од 2.0L.)
 • Длабочина: 23,9 cm.
 • Ширина: 19,6 cm.
 • Тежина: 5,65 kg.


Пакетот содржи:

 • Vitamix Pro 750
 • Сад за влажна обработка 2.0L
 • Уникатна рачка за екстремно моќна обработка
 • Сад за сува обработка 0.9L
 • Сад за влажна обработка 0.9L
 • Книга „Креирајте“
 • ДВД со рецепти и лекции за готвење