Vitamix Ascent Сад 2.0L (интерлок), со Нож за мокра обработка

Цена: 11.400 ден.


Прашајте нè за овој производ

Во магацин: Обично стигнува за:   24h.gif

Сад за влажна обработка 2L
Нископрофилен со интерлок детекција соодветен за моделите од серијата Ascent
Направен од Eastman Tritan Copolyester кој не содржи Bisphenol A
Сечила за влажна обработка
Комплет со капаче
Одличен сад кој стандардно е вклучен со секој нов Vitamix Ascent.