Vitamix Ascent A2500i - црн

Цена: 52.700 ден.


Прашајте нè за овој производ


Опис на производот:

 • Vitamix ASCENT A2500 во себе ги содржи рачните команди и прекрасниот дизајн од моделот А2300 збогатено со додадени три програми: смути, супи и сладоледи. За оние кои се запознаени со Vitamix блендерите ова е наследник на моделот Pro500.
 • Сите квалитети на Vitamix ASCENT серијата ги има и овој модел. Садот има магнетен осигурувач па уредот не може да стартува без да е ставен капакот на садот.


Команди:

 • Десно копче за вклучување
 • Среден потенциометар за менување брзина од 1000 до 37000 вртежи во минута и три програми: смути, супи и сладоледи
 • Лево копче за пулсно блендирање


Спецификации:

 • Мотор: 2.2 ks (1400W)
 • Сад: 2 L
 • Гаранцијаа: 7 години
 • Потекло: САД


Пакетот содржи:

 • Блендер
 • Сад за влажна обработка 2.0L (смути, путери, намази, супи, паштети)
 • Рачка за екстремно моќна обработка
 • Книга со рецепти