Силиконска шпатула Switchit™

Цена: 650 ден.


Прашајте нè за овој производ


Switchit™ сенаменскиот дизајн е базиран на традиционалните шпатули, кои се одлични за стружење на храната од страните на садот и мешање на состојки со различни густини.

  • Силикон отпорен на дамки
  • Издржува температура од 340°C.
  • Флексибилни краеви кои ги заштитуваат нелепливите кујнски садови
  • Безбедно се мие и во машина за садови, дури и на најгорната полица