Додаток за подготовка на пире

Цена: 5.080 ден.
3.556 ден.
Заштеда: 30%


Прашајте нè за овој производ


Може да се користи со разновидно овошје и зеленчук.
Состојките можат да се обработуваат директно во садот на процесорот.
Вклучува избор од 2 одделни дискови за пасирање, средниот нож е вграден во садот.
Има вклучено инка за да се стави подготвеното овошје и зеленчук.
Лесно се чисти и може да се мие во машина за садови.
Овој додаток е компатибилен со 3200, 3200XL,4200,4200XL,5200 and 5200XL Magimix процесор на храна.