Пирамида од хималајска сол ≈500 гр.

Цена: 300 ден.
240 ден.
Заштеда: 20%


Прашајте нè за овој производ


 • Димензии: 80х80х80 мм.
 • ослободува негативни јони кои го чистат воздухот од бактерии, чад, прав, полен...
 • ослободува негативни јони кои ослободуваат од симптоми на поленска грозница, астма, депресија, хроничен замор...
 • ослободува негативни јони кои ги подобруваат моќта на забележување и концентрацијата што резултира со подобро учење и поквалитетно решавање на задачите пред кои е изложен умот
 • ослободува негативни јони кои влијаат на нивото на серотонин во крвта како и на стабилизирање на алфа-ритмите
 • го подобрува воздухот кој го дишете
 • го неутрализира електросмогот
 • создава пријатна микроклима
 • без мирис
 • природна
 • 250 милиони години стар производ на мајката Земја