Медтартуф

Цена: 800 ден.


Прашајте нè за овој производ

Во магацин: Обично стигнува за:   24h.gif

Состав:

МЕДТАРТУФ е единствен природен производ кој содржи 91% од сите потребни материи за човековиот крвоток. Докажано е дека од 24 микроелементи во крвта, МЕДТАРТУФ содржи 22 микроелементи. Невнесувањето на некои микроелементи го нарушува крвотокот.

Содржи преку 70 драгоцени состојки од кои најважни се: ароматичните материи, растителните бои, амино киселините особено есенцијалните, витамините, минералите, инвертните шеќери.

Повеќе...