Пирамида од хималајска сол ≈500 гр.

Цена: 300 ден.
240 ден.
Заштеда: 20%


Прашајте нè за овој производ

Во магацин: Обично стигнува за:   24h.gif

 • Димензии: 80х80х80 мм.
 • ослободува негативни јони кои го чистат воздухот од бактерии, чад, прав, полен...
 • ослободува негативни јони кои ослободуваат од симптоми на поленска грозница, астма, депресија, хроничен замор...
 • ослободува негативни јони кои ги подобруваат моќта на забележување и концентрацијата што резултира со подобро учење и поквалитетно решавање на задачите пред кои е изложен умот
 • ослободува негативни јони кои влијаат на нивото на серотонин во крвта како и на стабилизирање на алфа-ритмите
 • го подобрува воздухот кој го дишете
 • го неутрализира електросмогот
 • создава пријатна микроклима
 • опуштена светлина со пријатна боја на праска
 • совршено тивка
 • без мирис
 • природна
 • 250 милиони години стар производ на мајката Земја

За оптимално подобрување на климата во просторијата треба да внимавате на соодносот меѓу подрачјето на делување на лампата и големината на просторијата, како и бројот на луѓето кои се наоѓаат во неа (секое домашно животно се брои како едно лице).

Големина/тежина на лампа Големина на простор Број на лица
2-3 кг. cca 12 м2 1
4-5 кг. cca 18 м2 2
5-6 кг. cca 25 м2 3
6-8 кг. cca 30 м2 4
10-12 кг. cca 34 м2 5
25-30 кг. cca 40 м2 7
30-40 кг. cca 45 м2 10
40-80 кг. cca 50-90 м2 до 20

Напомена: Во табелата се дадени приближните односи.