Активен Органски Германиум Ge132

Подредување:

Активен Органски Германиум Ge132 2x75 капсули

900 ден.


Добивате две пакувања од по 75 капсули, значи вкупно 150 капсули. Најдобро да се искористат пред 10.09.2020. Во комбинација со хемотерапија, радиотерапија и хирургија се употребува како додаток на исхрана кој помага во борбата против ракот, додека 
Детални информации...Активен Органски Германиум Ge132 капсули 75х500мг

450 ден.


Најдобро да се искористат пред 10.09.2020. Во комбинација со хемотерапија, радиотерапија и хирургија се употребува како додаток на исхрана кој помага во борбата против ракот, додека 
Детални информации...
  • «« Почеток
  • « Претходна
  • 1
  • Следна »
  • Крај »»
Резултати 1 - 2 од 2