Чансон VS-70E Јонизатор за вода

Цена: 119.900 ден.
107.910 ден.
Заштеда: 10%


Прашајте нè за овој производ

Во магацин: Обично стигнува за:   24h.gif

 • Седум титаниумски плочи обложени со платина
 • Функција за микроприлагодување на квалитетот на водата на седум нивоа: четири алкални води, една неутрална и две кисели води.
 • Детектор за силина на млазот и сензор за топлина кои спречуват неправилна употреба. Предупредување во случај на преслаб воден млаз. Предупредување и прекинување на јонизацијата во случај на дотек на врела вода.
 • Автоматско одредување на притисокот и температурата на водата.
 • Екран на допир (one touch систем).
 • 262K бои 1.1 TFT LCD екран кој го покажува векот на траењето на филтерот, pH вредноста, часовник, времетраење, аларм за прегревање на водата и аларм за дефект.
 • Користи филтер со посребрени влакна и активен јаглен (за остранување на оловото): ги отстранува јоните на олово од старите водоводни инсталации а додавањето сребро придонесува за уништување на бактериите.
 • Интелигентно заклучување на командите (LOCK): го заклучува микроприлагодувањето и pH-вредноста. Со тоа се оневозможува конзумирање вода со неадекватно pH ниво.
 • Слабиот притисок на вода се прикажува на екранот.
 • Најмодерно дизајнирана плоча: отпорна на UV зрачења, истекување и гребење, трајна боја, лесно се чисти, сè во едно – типки и плоча.
 • Лесно менување на филтерот од левата страна на уредот.
 • Доаѓа со опрема за мерење на ph-вредноста и табела во боја, за да можете да си ја тестирате водата од чешмата, која било вода од шише или филтрирана вода која сте ја пиеле и да ја споредите со водата која ќе ја добиете од вашиот нов Chanson јонизатор на вода. И самите ќе забележите неверојатна промена откако водата минала низ јонизаторот.
 • Го смалува минералниот талог со употреба на самоиспирачки систем.
 • Филтрирање на разновидни валканици и микроорганизми со употреба на висококвалитетен филтер.
 • Можност за додавање калциум преку надворешен отвор, што го зголемува распонот на можни pH нивоа.

Повеќе за уредот тука

Нутри Вита

Бидете информирани

добивајте бесплатни новости

Бесплатен каталог

Внесете ја Вашата адреса и добијте бесплатен каталог!

bmi_calculator