Три едноставни зборови ... а колку многу кажуваат!

sex_and_olive

SO™ (Sex&Olive) не е едноставен гел за туширање, туку „статусен симбол“ со непогрешлив карактер и со природен екстракт од маслинка, достапен во седум различни мириси:

Безпарабенските гелови за туширање SO™ (Sex&Olive) поткрепени од природниот афродизијак - маслиновиот екстракт и свежината на фасцинантните и ексцентрични мириси, служат за секојдневно уживање на сетилата.

Колекцијата Sex&Olive ја поддржува борбата против ракот на дојка, и затоа не содржи Parabeni кои вообичаено се користат како конзерванси во комерцијалната козметика. Клиничките испитувања покажуваат директна поврзаност меѓу парабените и ракот на дојка, односно утврдени се големи количини на парабени кои се наоѓаат во туморските ткива анализирани при биопсија на истите. Затоа внимателно прочитајте го составот на козметиката која ја користите вообичаено.