OH-230W Озонер

Ozone Sterilizer
Карактеристики:
Напојување AC 110V/60Hz, 220V/50Hz
Потрошувачка 12W
Излез на озон HI: 200±20, LO: 30±20% (mg/hr)
Капацитет 8L
Контрола на тајмер 0-60 минути
Големина 280x170x100 mm
Нето тежина 2.1 kg

Опис:

 1. 60 минутен тајмер и екран за цикличен процес.
 2. Високи перформанси.
 3. Ги убива патогените бактерии, паразити и вирусите.
 4. Го отстранува чадот.
 5. Репродуцира нов свеж воздух.
 6. Ја спречува инфекцијата од САРС.
 7. Ги отстранува пестицидите и хербицидите од овошјето и зеленчукот.
 8. Ги отстранува антибиотиците од месото.
 9. Ги убива бактериите од месото и рибите.
 10. Ослободува од напнатост и овозможува подобра сила.
 11. Овозможува бистар ум за подобра инспирација.
 12. Живејте спокојно во вашиот дом како во шума.

 

OH-230

Вид:

Како се употребува:

Функција:

Овошје, зеленчук Потопете ги 15 мин. во озонирана вода
Ги отстранува пестицидите, па оние што се придржуваат на органска исхрана, можат да бидат безгрижни. Јадењето на храна која е третирана со озонирана вода може да ја продолжи природната состојба за да се избегне расипувањето и да се одржи свежиот вкус.
Ориз Потопете го 15 мин. во озонирана вода Го отстранува лошиот мирис и микроорганизмите.
Оризот добива подобар вкус.
Риба, морски ракчиња Употребете озонирана вода за да се потопат и да се измие површината на морските плодови; Ефективно ги отстранува остатоците од хемиски супстанци во школките и мирисот на риба. Ги уништува бактериите, а го одржува месото свежо и хранливо. Го засилува ефектот на отстранување на песок од школките со што остануваат посвежи.
Месо, внатрешни органи Употребете озонирана вода за да се потопи и измие површината на месото. Го отстранува непријатниот мирис, ги разложува остатоците од антибиотици и хормони; ги уништува бактериите и го одржува месото свежо.
Нож, даска за сечење, бришач Потопете ги 30 мин. во озонирана вода Ги чисти садовите од масло и тврдокорни нечистотии. Дезинфицира и стерилизира при што спречува вкрстена контаминација.
Бебешка опрема, играчки, облека Потопете ги 15 мин. во озонирана вода Спречува инфекции кај осетливи деца. Овозможува безбедна и здрава средина за бебињата.
Фоликулитис, дерматоза,
атлетско стапало
Користете озонирана вода за миење или за накиснување. Фоликулитисот е предизвикан од инфекција на стафилококи на порите, а атлетското стапало од габично размножување. Поради ова, тие ефективно се отстрануваат со стерилизација.
Чистење на лице, избелување Користете озонирана вода за миење Ги очистува нечистите пори и ги отстранува бактериите. Има природни прочистувачки својства кои жените особено ги бараат.
Прочистување на воздух Добро е да пуштите озониран воздух во траење од 15-30 мин. Брзо ги отстранува бактериите и генерира свеж воздух. Може да го елиминира мирисот од кујната и чадот од дневната соба.