Попусти на одредени артикли со ограничени количини и преостанат рок на употреба до 6 месеци

Артикли со попуст 75%

Артикли со попуст 70%

Артикли со попуст 60%

Артикли со попуст 50%

Крем за Раце 75ml Крем за Раце 75ml 530 ден.
260 ден.
Заштеда: 51%
Крем за Тело 150ml Крем за Тело 150ml 590 ден.
290 ден.
Заштеда: 51%

Артикли со попуст 40%

Артикли со попуст 30%

Хималајска кристална сол, ситна, 250 гр. Хималајска кристална сол, ситна, 250 гр. 140 ден.
98 ден.
Заштеда: 30%
Хималајска кристална сол, ситна, 500 гр. Хималајска кристална сол, ситна, 500 гр. 210 ден.
147 ден.
Заштеда: 30%
Хималајска кристална сол, ситна, 1000 гр. Хималајска кристална сол, ситна, 1000 гр. 320 ден.
224 ден.
Заштеда: 30%
Хималајска кристална сол, парчиња 4 см., 500 гр. Хималајска кристална сол, парчиња 4 см., 500 гр. 210 ден.
147 ден.
Заштеда: 30%
Хималајска кристална сол, парчиња 4 см., 1000 гр. Хималајска кристална сол, парчиња 4 см., 1000 гр. 320 ден.
224 ден.
Заштеда: 30%
Хималајска кристална сол, гранули 4-6 мм., 1000 гр. Хималајска кристална сол, гранули 4-6 мм., 1000 гр. 320 ден.
224 ден.
Заштеда: 30%
Ултратон еко перална МС-2000М Ултратон еко перална МС-2000М 2.400 ден.
1.500 ден.
Заштеда: 900 ден.
Lansinoh двојна електрична пумпа за доилки (постар модел) Lansinoh двојна електрична пумпа за доилки (постар модел) 6.950 ден.
4.860 ден.
Заштеда: 30%
Спирализер Spirawlly Спирализер Spirawlly 2.490 ден.
1.750 ден.
Заштеда: 30%
Хималајска кристална сол, ситна 2+1, 3000 гр. Хималајска кристална сол, ситна 2+1, 3000 гр. 640 ден.
Црна хималајска сол – Кала Намак, ситна, 1000 гр. Црна хималајска сол – Кала Намак, ситна, 1000 гр. 470 ден.
330 ден.
Заштеда: 30%
Црна хималајска сол – Кала Намак, гранули, 1000 гр. Црна хималајска сол – Кала Намак, гранули, 1000 гр. 470 ден.
330 ден.
Заштеда: 30%
Црна хималајска сол – Кала Намак, кристали, 1000 гр. Црна хималајска сол – Кала Намак, кристали, 1000 гр. 470 ден.
330 ден.
Заштеда: 30%
Тврд Сапун 100gr. Тврд Сапун 100gr. 130 ден.
90 ден.
Заштеда: 31%
Килибарно ѓерданче за бебиња Килибарно ѓерданче за бебиња 1.190 ден.
830 ден.
Заштеда: 30%

Артикли со попуст 25%

Артикли со попуст 20%

Lansinoh влажни марамици со ланолин (80 парчиња) Lansinoh влажни марамици со ланолин (80 парчиња) 190 ден.
152 ден.
Заштеда: 20%
Лампа од хималајска сол, Пирамида, ≈2 кг. Лампа од хималајска сол, Пирамида, ≈2 кг. 1.950 ден.
1.560 ден.
Заштеда: 20%
Лампа од хималајска сол, Коцка, ≈3 кг. Лампа од хималајска сол, Коцка, ≈3 кг. 1.950 ден.
1.560 ден.
Заштеда: 20%
Хималајска кристална сол за капење, гранули 2-3 мм., 1000 гр. Хималајска кристална сол за капење, гранули 2-3 мм., 1000 гр. 250 ден.
200 ден.
Заштеда: 20%
Свеќник од хималајска сол, Природна форма, ≈1 кг. Свеќник од хималајска сол, Природна форма, ≈1 кг. 320 ден.
250 ден.
Заштеда: 22%
Свеќник од хималајска сол, Природна форма, ≈800 г. Свеќник од хималајска сол, Природна форма, ≈800 г. 280 ден.
220 ден.
Заштеда: 22%
Свеќник од хималајска сол, Природна форма, ≈500 г. Свеќник од хималајска сол, Природна форма, ≈500 г. 240 ден.
190 ден.
Заштеда: 21%
Вреќичка за цедење Вреќичка за цедење 500 ден.
400 ден.
Заштеда: 20%
Магнетна подлошка Магнетна подлошка 250 ден.
200 ден.
Заштеда: 20%
Превенција и лекување со храна на современите хронични болести Превенција и лекување со храна на современите хронични болести 600 ден.
480 ден.
Заштеда: 20%
Превенција и лекување на гинеколошки болести Превенција и лекување на гинеколошки болести 600 ден.
480 ден.
Заштеда: 20%
Комплет книги од Д-р Јадранка Бибан Комплет книги од Д-р Јадранка Бибан 1.000 ден.
800 ден.
Заштеда: 20%
12 чекори до сурова храна 12 чекори до сурова храна 600 ден.
480 ден.
Заштеда: 20%
Зелено за здравје Зелено за здравје 600 ден.
480 ден.
Заштеда: 20%
12 чекори до сурова храна + Зелено за здравје 12 чекори до сурова храна + Зелено за здравје 1.000 ден.
800 ден.
Заштеда: 20%
Мојата жива кујна Мојата жива кујна 500 ден.
400 ден.
Заштеда: 20%
Чудото од Кристална Сол Чудото од Кристална Сол 150 ден.
120 ден.
Заштеда: 20%

Артикли со попуст 15%

Hurom HH-DBE06 (HU-700) - Титаниум Hurom HH-DBE06 (HU-700) - Титаниум 24.500 ден.
20.825 ден.
Заштеда: 15%
Hurom HH-EBE06 (HU-700) - Црвен Hurom HH-EBE06 (HU-700) - Црвен 24.500 ден.
20.825 ден.
Заштеда: 15%
Hurom HH-WBE06 (HU-700) - Бел Hurom HH-WBE06 (HU-700) - Бел 24.500 ден.
20.825 ден.
Заштеда: 15%
Hurom HH-DBE10 (HH 2nd Gen. P-type) - Титаниум Hurom HH-DBE10 (HH 2nd Gen. P-type) - Титаниум 28.500 ден.
24.225 ден.
Заштеда: 15%
Hurom HH-EBE10 (HH 2nd Gen. P-type) - Црвен Hurom HH-EBE10 (HH 2nd Gen. P-type) - Црвен 28.500 ден.
24.225 ден.
Заштеда: 15%
Hurom HH-DBE11 (HH 2nd Gen. L-type) - Титаниум Hurom HH-DBE11 (HH 2nd Gen. L-type) - Титаниум 31.900 ден.
27.115 ден.
Заштеда: 15%
Hurom HH-EBE11 (HH 2nd Gen. L-type) - Црвен Hurom HH-EBE11 (HH 2nd Gen. L-type) - Црвен 31.900 ден.
27.115 ден.
Заштеда: 15%
Hurom HH-WBE11 (HH 2nd Gen. L-type) - Бел Hurom HH-WBE11 (HH 2nd Gen. L-type) - Бел 31.900 ден.
27.115 ден.
Заштеда: 15%
Hurom HG-EBE11 (HG 2nd Gen.) - Црвен Hurom HG-EBE11 (HG 2nd Gen.) - Црвен 34.900 ден.
29.665 ден.
Заштеда: 15%
Hurom HG-SBE11 (HG 2nd Gen.) - Сребрено сив Hurom HG-SBE11 (HG 2nd Gen.) - Сребрено сив 34.900 ден.
29.665 ден.
Заштеда: 15%
Hurom HF-SBE11 (HF 2nd Gen.) - Инокс Hurom HF-SBE11 (HF 2nd Gen.) - Инокс 35.900 ден.
30.515 ден.
Заштеда: 15%
Јонизатор за Сребрена Вода ИС-112 Јонизатор за Сребрена Вода ИС-112 7.500 ден.
6.500 ден.
Заштеда: 13%
Хималајски камен против потење Хималајски камен против потење 240 ден.
210 ден.
Заштеда: 13%

Артикли со попуст 10%

Vitamix TNC 5200 - бел Vitamix TNC 5200 - бел 39.900 ден.
35.910 ден.
Заштеда: 10%
Vitamix TNC 5200 - инокс Vitamix TNC 5200 - инокс 41.900 ден.
37.710 ден.
Заштеда: 10%
Vitamix TNC 5200 - црвен Vitamix TNC 5200 - црвен 39.900 ден.
35.910 ден.
Заштеда: 10%
Vitamix TNC 5200 - црн Vitamix TNC 5200 - црн 39.900 ден.
35.910 ден.
Заштеда: 10%
Vitamix TNC 5200 Deluxe - бел Vitamix TNC 5200 Deluxe - бел 53.900 ден.
48.510 ден.
Заштеда: 10%
Vitamix TNC 5200 Deluxe - инокс Vitamix TNC 5200 Deluxe - инокс 55.900 ден.
50.310 ден.
Заштеда: 10%
Vitamix TNC 5200 Deluxe - црвен Vitamix TNC 5200 Deluxe - црвен 53.900 ден.
48.510 ден.
Заштеда: 10%
Vitamix TNC 5200 Deluxe - црн Vitamix TNC 5200 Deluxe - црн 53.900 ден.
48.510 ден.
Заштеда: 10%
Vitamix TNC 5200 Super - бел Vitamix TNC 5200 Super - бел 46.900 ден.
42.210 ден.
Заштеда: 10%
Vitamix TNC 5200 Super - инокс Vitamix TNC 5200 Super - инокс 48.900 ден.
44.010 ден.
Заштеда: 10%
Vitamix TNC 5200 Super - црвен Vitamix TNC 5200 Super - црвен 46.900 ден.
42.210 ден.
Заштеда: 10%
Vitamix TNC 5200 Super - црн Vitamix TNC 5200 Super - црн 46.900 ден.
42.210 ден.
Заштеда: 10%
Vitamix Pro 300 црн Vitamix Pro 300 црн 46.200 ден.
41.580 ден.
Заштеда: 10%
Vitamix Pro 300 црвен Vitamix Pro 300 црвен 46.200 ден.
41.580 ден.
Заштеда: 10%
Vitamix Pro 300 Super црн Vitamix Pro 300 Super црн 53.200 ден.
47.880 ден.
Заштеда: 10%
Vitamix Pro 300 Super црвен Vitamix Pro 300 Super црвен 53.200 ден.
47.880 ден.
Заштеда: 10%
Vitamix Pro 300 DeLuxe црн Vitamix Pro 300 DeLuxe црн 60.200 ден.
54.180 ден.
Заштеда: 10%
Vitamix Pro 300 DeLuxe црвен Vitamix Pro 300 DeLuxe црвен 60.200 ден.
54.180 ден.
Заштеда: 10%
Vitamix Pro 500 Vitamix Pro 500 46.200 ден.
41.580 ден.
Заштеда: 10%
Vitamix Pro 500 DeLuxe Vitamix Pro 500 DeLuxe 60.200 ден.
54.180 ден.
Заштеда: 10%
Vitamix Pro 500 Super Vitamix Pro 500 Super 53.200 ден.
47.880 ден.
Заштеда: 10%
Vitamix Pro 750 Vitamix Pro 750 55.300 ден.
49.770 ден.
Заштеда: 10%
Vitamix Pro 750 DeLuxe Vitamix Pro 750 DeLuxe 69.300 ден.
62.370 ден.
Заштеда: 10%
Vitamix Pro 750 Super Vitamix Pro 750 Super 62.300 ден.
56.070 ден.
Заштеда: 10%
Magimix Compact 3200 XL бел Magimix Compact 3200 XL бел 19.030 ден.
17.127 ден.
Заштеда: 10%
Magimix Compact 3200 XL хром мат Magimix Compact 3200 XL хром мат 20.390 ден.
18.351 ден.
Заштеда: 10%
Magimix 4200 XL бел Magimix 4200 XL бел 23.800 ден.
21.420 ден.
Заштеда: 10%
Magimix 4200 XL хром мат Magimix 4200 XL хром мат 25.850 ден.
23.265 ден.
Заштеда: 10%
Magimix 5200 XL бел Magimix 5200 XL бел 28.520 ден.
25.668 ден.
Заштеда: 10%
Magimix 5200 XL хром мат Magimix 5200 XL хром мат 30.560 ден.
27.504 ден.
Заштеда: 10%
Magimix 5200 XL Premium бел Magimix 5200 XL Premium бел 36.700 ден.
33.030 ден.
Заштеда: 10%
Magimix 5200 XL Premium хром брилијант Magimix 5200 XL Premium хром брилијант 38.750 ден.
34.875 ден.
Заштеда: 10%
Magimix 5200 XL Premium црвен Magimix 5200 XL Premium црвен 37.380 ден.
33.642 ден.
Заштеда: 10%
Magimix 5200 XL Premium црн Magimix 5200 XL Premium црн 37.380 ден.
33.642 ден.
Заштеда: 10%
Magimix Patissier Magimix Patissier 54.370 ден.
48.933 ден.
Заштеда: 10%
Magimix Gelato Expert Magimix Gelato Expert 40.790 ден.
36.711 ден.
Заштеда: 10%
Magimix Duo Plus XL Magimix Duo Plus XL 17.490 ден.
15.741 ден.
Заштеда: 10%
Excalibur Dehydrator 4 полици Excalibur Dehydrator 4 полици 13.900 ден.
12.510 ден.
Заштеда: 10%
Excalibur Dehydrator 5 полици, иноксен, со тајмер, инокс Excalibur Dehydrator 5 полици, иноксен, со тајмер, инокс 31.900 ден.
28.710 ден.
Заштеда: 10%
Excalibur Dehydrator 5 полици со тајмер, бел Excalibur Dehydrator 5 полици со тајмер, бел 20.900 ден.
18.810 ден.
Заштеда: 10%
Excalibur Dehydrator 5 полици со тајмер, црн Excalibur Dehydrator 5 полици со тајмер, црн 20.900 ден.
18.810 ден.
Заштеда: 10%
Excalibur Dehydrator 5 полици со дисплеј, црн Excalibur Dehydrator 5 полици со дисплеј, црн 22.700 ден.
20.430 ден.
Заштеда: 10%
Excalibur Dehydrator 9 полици, иноксен, со тајмер, инокс Excalibur Dehydrator 9 полици, иноксен, со тајмер, инокс 36.800 ден.
Excalibur Dehydrator 9 полици со тајмер, црн Excalibur Dehydrator 9 полици со тајмер, црн 24.600 ден.
22.140 ден.
Заштеда: 10%
Excalibur Dehydrator 9 полици со дисплеј, црн Excalibur Dehydrator 9 полици со дисплеј, црн 26.400 ден.
23.760 ден.
Заштеда: 10%
Excalibur Dehydrator 10 иноксни полици, иноксен со тајмер, инокс Excalibur Dehydrator 10 иноксни полици, иноксен со тајмер, инокс 66.900 ден.
60.210 ден.
Заштеда: 10%
Лампа од хималајска сол, Средна ≈7 кг. Лампа од хималајска сол, Средна ≈7 кг. 1.700 ден.
1.530 ден.
Заштеда: 10%
Чансон VS-70E Јонизатор за вода Чансон VS-70E Јонизатор за вода 119.900 ден.
107.910 ден.
Заштеда: 10%

Артикли со попуст 5%

Актуелните попусти не важат за купување артикли на рати!

Нутри Вита

Бидете информирани

добивајте бесплатни новости

Бесплатен каталог

Внесете ја Вашата адреса и добијте бесплатен каталог!

bmi_calculator