Vitamix Tritan 1.4L, Сад со нож за влажна обработка

Цена: 8.920 ден.
5.352 ден.
Заштеда: 40%


Прашајте нè за овој производ

Во магацин: Обично стигнува за:   24h.gif

Сад за влажна обработка 1.4L
Сад за влажна обработка направен од Eastman Tritan Copolyester кој не содржи Bisphenol A
Сечила за влажна обработка
Комплет со капаче
Одличен додаток кој лесно се вклопува во кујна за правење рецепти со помала количина