Се грижиме за Вашето здравје!
Живејте поздраво, Живејте посреќно, Живејте подолго!

Сакаме да ги направиме нашите производи блиски и достапни до Вас.
Лесно можете да одберете некој од производите, а потоа само неколку клика Ве делат од порачка на производот кој Ви е неопходен.

Плаќањето можете да го извршите безбедно електронски преку:

ХАЛКБАНК АД СКОПЈЕ Верификувано од Виза Виза Маестро Мастеркард безбеден код Мастеркард


КатегорииHurom

Hurom (6)


Невотон®

Невотон® (4)


Активен Органски Германиум Ge132

Активен Органски Германиум Ge132 (1)


Lansinoh®

Lansinoh® (23)


Vitamix® - многу повеќе од блендер

Vitamix® - многу повеќе од блендер (33)


Chanson water®

Chanson water® (5)


Хунза масло

Хунза масло (2)


Lansinoh® Органска козметика

Lansinoh® Органска козметика (11)


Magimix

Magimix (28)


Хималајска сол

Хималајска сол (7)


Ѓерданче за бебиња - Elfos

Ѓерданче за бебиња - Elfos (1)


Excalibur

Excalibur (16)


Хималајски лампи

Хималајски лампи (6)


Spirawlly

Spirawlly (1)


Кала Намак

Кала Намак (2)


Книги

Книги (7)


Kuvings

Kuvings (2)


Магнезиум

Магнезиум (7)