Magimix Држач за 6 диска

Цена: 2.350 ден.
1.410 ден.
Заштеда: 40%


Прашајте нè за овој производ

Во магацин: Обично стигнува за:   24h.gif

Бидете информирани

добивајте бесплатни новости

Бесплатен каталог

Внесете ја Вашата адреса и добијте бесплатен каталог!

bmi_calculator