Magimix Блендер, хром мат

Цена: 14.900 ден.


Прашајте нè за овој производ

Овој производ во моментов не е достапен.
Обично стигнува за:   not_available.png

Уникатен BlenderMix систем за правење фино блендирани супи, путери, густи сокови и многу, многу повеќе.

magimix блендер
Повеќенаменски
magimix блендер
BlenderMix
magimix блендер
Моќен и тивок
magimix блендер
Стаклен сад
СТАНДАРДНИ ДОДАТОЦИ
magimix блендер
Стаклен сад
термички отпорен за врели и ладни подготовки.
magimix блендер
Капак со мерка
за мерење на количините потребни за вашите рецепти.
 
magimix блендер
Шпатула
за лесно чистење.
magimix блендер
Книга со рецепти
возбудливи идеи за почетници и експерти.
ИЗБОРНИ ДОДАТОЦИ
magimix блендер
Додаток за мелење
за мелење зачини, пиреа, храна за бебиња и сосови.
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ
Капацитет 1,8 литри    
BlenderMix систем за пофино блендирање    
4 програми десерти, сладоледи, супи, сокови    
Менлива брзина постепено забрзување и турбо    
Стаклен сад термички отпорен    
Шпатула за чистење 1    
Книга со рецепти илустрирана    
Чистење целосно расклоплив    
       
Материјал 0% BPA    
Моќност 1200 W    
Вртежи во минута 600 до 15000    
Гаранција 1 година    
Гаранција на мотор 20 години    
Димензии (В х Д х Ш) 405 x 165 x 165 мм    
Тежина 4,8 кг    
Произведено во Франција