Lansinoh чист ланолин (10ml)

Цена: 420 ден.


Прашајте нè за овој производ


Ланолинот на Lansinoh не мора да се отстрани пред доењето затоа што е безбеден и чист за разлика од другите кремови за брадавици. Ние користиме уникатен процес на прочистување за селективно да се исчисти  бојата и другите нечистотии кои предизвикуваат непријатен мирис, со што се гарантира отсуството на вода, хемикалии и парфем. Lansinoh е 100% чист хипоалергенски HPA® ланолин и е:

 • Без непријатен мирис
 • Без вкус
 • Без конзерванси
 • Без антиоксиданти или други адитиви

Ланолинот на Lansinoh е награден од British Allergy Foundation со Печат за одобрување. Ова значи дека е погоден за луѓе кои страдаат од алергии и научно е докажано дека го намалува изложувањето на алергените.

За друга употреба:

Со обезбедување на полузатворена влажна бариера, ланолинот на Lansinoh го забавува природниот процес на сушење на телото. Ова и овозможува на кожата да ја поврати сопствената природна влажност, однатре.
Ланолинот на Lansinoh, исто така, може да се користи за омекнување:

 • испукани усни
 • осип од пелени
 • сува кожа на лакти, петици и колена
 • стрии кои чешаат
 • помали исекотини
 • изгореници
 • првут на кожата

Корисен за целото семејство!

Погледнете ги останатите производи на Lansinoh