Kuvings B6000W - Бел

Цена: 24.500 ден.


Прашајте нè за овој производ


Соковник за ладно цедење

Цели намирници
Kuvings има 7,5 см. отвор низ кој можат да поминат цели намирници и со тоа многу полесно и побрзо да добиете сок.

Двостепено цедење
Сокот се екстрахира преку првата фаза на раскинување и повторно во втората фаза на притискање пред да биде исфрлена пулпата резултирајќи со повеќе сок и многу сува пулпа.

Тишина
Сведете ја бучавата на минимум со работење на мала брзина отколку на голема.

Здравје
Kuvings овозможува максимум вкус и нутриенти со било кој вид на овошје или зеленчук.

Лесно се чисти
Едноставно исплакнете со вода по правењето сок или лесно расклопете го за да го исчистите.

Економичен
Добијте максимална количина на сок со минимална количина на храна.

Без затнување
Автоматски ја одделува пулпата од сокот. Ротирачката четка го чисти садот додека се екстрахира сокот.

Повеќенаменски соковник
Hurom не само што прави сок од овошје, зеленчук, зеленолисни растенија и млада пченица, исто така може да обработува јаткасто овошје и соја во зрна.

Безбеден
Без остри сечила, а со ефективни и безбедни делови.

Спецификации

Напојување 220V-240V; 50Hz-60Hz
Потрошувачка 248W
Брзина 60rpm (вртежи во минута)
Тежина 6,4Kg
Димензии (Ш x Д x В) 228 mm x 208 mm x 484 mm
Препорачано време на користење Скоро 30 минути непрекинато
Капацитет на цедалка 400ml
Гаранција 1 години