Мојата жива кујна

Цена: 300 ден.
180 ден.
Заштеда: 40%


Прашајте нè за овој производ

Во магацин: Обично стигнува за:   24h.gif

Прочитајте дел од содржинатаПрочитајте дел од содржината

Живата храна лекува и подмладува!

Лоша храна, недостаток на Сонце и свежа вода се едни од главните причини за многу болести. Еден прекрасен пример на човек што се излекувал со Сонце и жива храна е и нашата Маја.
Оваа, со полно срце напишана книга, богата со рецепти за жива и вкусна храна, е практичен прирачник кој доаѓа во вистински момент кога сè повеќе луѓе во Македонија го откриваат прекрасниот свет на живата храна, „заразена“ со македонското Сонце.

Др Слаѓана Велков

Бидете информирани

добивајте бесплатни новости

Бесплатен каталог

Внесете ја Вашата адреса и добијте бесплатен каталог!

bmi_calculator