Hurom

Подредување:

Hurom HH-DBE06 (HU-700) - Титаниум

24.500 ден.
20.825 ден.
Заштеда: 15%


Легендарниот Hurom Slow Juicer зачувува повеќе нутритиенти од свежата храна во однос на другите соковници, фрла помалку пулпа, лесен е за чистење и ефикасно дизајниран за да биде пријателски наклонет за кујната и корисникот. 
Детални информации...Hurom HH-EBE06 (HU-700) - Црвен

24.500 ден.
20.825 ден.
Заштеда: 15%


Легендарниот Hurom Slow Juicer зачувува повеќе нутритиенти од свежата храна во однос на другите соковници, фрла помалку пулпа, лесен е за чистење и ефикасно дизајниран за да биде пријателски наклонет за кујната и корисникот. 
Детални информации...Hurom HH-WBE06 (HU-700) - Бел

24.500 ден.
20.825 ден.
Заштеда: 15%


Легендарниот Hurom Slow Juicer зачувува повеќе нутритиенти од свежата храна во однос на другите соковници, фрла помалку пулпа, лесен е за чистење и ефикасно дизајниран за да биде пријателски наклонет за кујната и корисникот. 
Детални информации...Hurom HH-DBE10 (HH 2nd Gen. P-type) - Титаниум

28.500 ден.
24.225 ден.
Заштеда: 15%


Најнов модел од Хуром соковниците на нашиот пазар. Втора генерација за уште поефикасна работа. 
Детални информации...Hurom HH-EBE10 (HH 2nd Gen. P-type) - Црвен

28.500 ден.
24.225 ден.
Заштеда: 15%


Најнов модел од Хуром соковниците на нашиот пазар. Втора генерација за уште поефикасна работа. 
Детални информации...Hurom HH-WBE10 (HH 2nd Gen. P-type) - Бел

28.500 ден.


Најнов модел од Хуром соковниците на нашиот пазар. Втора генерација за уште поефикасна работа. 
Детални информации...Hurom HH-DBE11 (HH 2nd Gen. L-type) - Титаниум

31.900 ден.
27.115 ден.
Заштеда: 15%


Најнов модел од Хуром соковниците на нашиот пазар. Втора генерација за уште поефикасна работа. 
Детални информации...Hurom HH-EBE11 (HH 2nd Gen. L-type) - Црвен

31.900 ден.
27.115 ден.
Заштеда: 15%


Најнов модел од Хуром соковниците на нашиот пазар. Втора генерација за уште поефикасна работа. 
Детални информации...Hurom HH-WBE11 (HH 2nd Gen. L-type) - Бел

31.900 ден.
27.115 ден.
Заштеда: 15%


Најнов модел од Хуром соковниците на нашиот пазар. Втора генерација за уште поефикасна работа. 
Детални информации...Hurom HG-EBE11 (HG 2nd Gen.) - Црвен

34.900 ден.
29.665 ден.
Заштеда: 15%


Најнов модел од Хуром соковниците на нашиот пазар. Втора генерација за уште поефикасна работа. 
Детални информации...Hurom HG-SBE11 (HG 2nd Gen.) - Сребрено сив

34.900 ден.
29.665 ден.
Заштеда: 15%


Најнов модел од Хуром соковниците на нашиот пазар. Втора генерација за уште поефикасна работа. 
Детални информации...Hurom HF-SBE11 (HF 2nd Gen.) - Инокс

35.900 ден.
30.515 ден.
Заштеда: 15%


Најнов модел од Хуром соковниците на нашиот пазар. Втора генерација за уште поефикасна работа. 
Детални информации...
  • «« Почеток
  • « Претходна
  • 1
  • Следна »
  • Крај »»


Прикажи #  
Резултати 1 - 12 од 12

Нутри Вита

Бидете информирани

добивајте бесплатни новости

Бесплатен каталог

Внесете ја Вашата адреса и добијте бесплатен каталог!

bmi_calculator