Нутриционистичко советувалиште

Овде можете да поставите прашања во врска со нутриционизмот и начинот на исхрана, како и прашања за какви било нејаснотии и проблеми во врска со Вашето или здравјето на Вашите најблиски.

Потрудете се да ни испратите што подетални информации и попрецизни податоци, како би можеле поконкретно и подетално да Ви одговориме на Вашите прашања.

Потребно *

Ве молиме внесете го Вашето име и презиме

Ве молиме внесете ја Вашата адреса за електронска пошта

Ве молиме внесете телфонски број на кој можеме да Ве контактираме

Ве молиме внесете адреса на која можеме да Ве контактираме

Ве молиме внесете го населеното место во кое живеетеВе молиме внесете го прашањето или опишете го проблемот за кој сакате да се пососветувате

   

 

Дозволете ѝ на храната да ви биде лек

Корисни совети од нашиот соработник Цвета Динева.