Вистината за вечноста

Цена: 400 ден.


Прашајте нè за овој производ


„...Ќе ви го раскажам мојот тежок, речиси невозможен пат кој го поминав и на кој стекнав големо искуство. Пат по кој прибирав знаења за да ви ги кажам и да ви послужат да го развиете духот.
Со задоволство ви ја пренесувам Вистината која јас ја дознав. Четиринаесет години го носев товарот за кој се двоумев дали да го објавам. Сето она што го истражував и за кое вложив многу години напорна работа во целост го откривам во книгава. Искористете го моето искуство зашто на крајот од вашиот пат тоа и нема да ви послужи многу, но сега на едноставен начин можете да бидете млад мудрец.
Ова е наједноставниот начин да ги искористите потенцијалите што ги имате во себе за да си овозможите живот полн со смисла.
Клучот од тајната врата на вашата душа која се отвара само однатре е само ваша сопственост.“

Ниче Димовски Македон