Додаток за подготовка на коцки и стапчиња од зеленчук и овошје

Цена: 4.030 ден.


Прашајте нè за овој производ


Уште еден додаток кој најпрво е измислен од Magimix процесорот за храна.

Сте посакале некогаш да сецкате коцкички со Magimix процесорот?
Сега е возможно. Magimix стана првиот домашен процесор за храна со опција за сецкање коцкички.

Едноставно извадете ја XL цевката, вметнете ја цевката за сецкање и дискот и започнете со сецкањето за неколку секунди!

Можете совршено да исецкате на коцкички кромид, целер, цвекло и многу други. Или уште подобро, оставете го Magimix процесорот исклучен и направете совршено исецкани компири преку цевката!
Сестраноста и ефикасноста на додатокот за сецкање на коцкички и стапчиња од зеленчук и овошје ви осигурува да добиете најмногу од Magimix процесорот за храна.

Додаток за подготовка на коцки и стапчиња од зеленчук и овошје е изборен за вашиот 3200XL, 4200XL и 5200XL Magimix процесор на храна.